Секретар РНБО Данилюк призначив радника: подробиці

16:59, 6 сентября 2019
Олександр Данилюк призначив своїм радником Дениса Гурського.
Секретар РНБО Данилюк призначив радника: подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк призначив своїм радником Дениса Гурського, повідомляє прес-служба РНБО.

«Спеціаліст з цивільних технологій і відкритих даних Денис Гурський був призначений радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Данилюка», — йдеться в повідомленні.

Головним завданням Гурського на посаді стане участь у розробці стратегічних програм посилення інформаційної безпеки на виконання стратегії національної безпеки, а також додаткова координація відповідних робочих груп, взаємодія з міжнародними партнерами.

Гурський зазначає, що ключовими напрямками роботи на 2019-2020 роки стануть, зокрема, налагодження міжнародного партнерства та залучення іноземних експертів, вдосконалення механізмів державно-приватного партнерства у сфері інформаційної безпеки; впровадження кращих практик шляхом кооперації з ІТ-сектором; проведення широкої просвітницької кампанії для громадськості та проведення відповідних тренінгів для державних службовців.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що Президент змінив склад РНБО.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва