Пріоритетні питання на порядку денному: «слуга народу» оприлюднив список

12:10, 19 сентября 2019
Закон про столицю №2143 внесли на розгляд Верховної Ради.
Пріоритетні питання на порядку денному: «слуга народу» оприлюднив список
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Депутат від партії «Слуга народу» Віталій Безгін опублікував на своїй сторінці у Facebook низку найпріорітетніших питань, які стоять перед урядом на сьогоднішній день. 

На засіданні 19 вересня у Верховній Раді на порядок денний винесено такі питання:

  1. «Про внесення змін до Закону України «Про столицю України — місто-герой Київ»» №2143, адже депутати обіцяли розпочати системне перезавантаження управління Києвом, відновити райради та перевести функціонал КМДА на контрольно-наглядовий рівень.
  2. «Про внесення змін до деяких законів України щодо перезавантаження влади» №1066, яку розглянуть у другому читанні. Законопроектом передбачається  можливість впровадження контрактного принципу для 14000 службовців, а також спрощення системи найму та звільнення.
  3. «Про внесення змін до Закону України «Про публічні закупівлі» та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення публічних закупівель» №1076 — депутати розглянуть у другому читанні.
  4. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні» №1059 — розглянуть у другому читанні.

Віталій Безгін наголосив, що два роки попередній склад ВРУ не хотів ухвалювати законопроект, що дозволить Україні здійснити стрибок в рейтингу і відкрити двері для інвесторів. Натомість новий склад Ради, за його словами, має на меті витратити менше місяця, щоб виконати обіцянку Президента і партії «Слуга народу».

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, що Рада на засіданні 19 вересня ухвалила на основу законопроект про звільнення членів Нацради.

Крім того, ми писали, що комітети Верховної Ради провели спільне засідання

Також відомо, що Комітет ВР рекомендував Раді ухвалити пакет податкових законопроектів

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде