Міжнародна науково-практична конференція в Національній академії прокуратури: фото

17:00, 19 сентября 2019
Конференція націлена на вдосконалення системи професійної підготовки суддів, прокурорів, працівників правоохоронних органів.
Міжнародна науково-практична конференція в Національній академії прокуратури: фото
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

19 вересня 2019 року в Національній академії прокуратори України розпочала роботу міжнародна науково-практична конференція «Професійна підготовка суддів, прокурорів та працівників правоохоронних органів: національний і зарубіжний досвід». Про це йдеться на сайті Національної академії прокуратури.

Захід організований Академією спільно з Генеральною прокуратурою України, Кваліфікаційно-дисциплінарною комісією прокурорів, Національною школою суддів України, Національною академією внутрішніх справ та Офісом Ради Європи в рамках проекту Ради Європи «Посилення імплементації європейських стандартів прав людини в Україні».

Вітальним словом конференцію відкрив ректор Національної академії прокуратури України кандидат юридичних наук, професор, заслужений юрист України Олександр Толочко та почесні гості — проректор Національної академії внутрішніх справ, доктор  юридичних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Сергій Чернявський та керівник Компоненту права Консультативної місії Європейського союзу в Україні Фабіан Ловенберг.

Метою заходу є об’єднання зусиль науковців і практиків у визначенні стратегічних напрямів удосконалення системи професійної підготовки суддів, прокурорів, працівників правоохоронних органів, що забезпечить належне формування та підвищення рівня їх фахової компетентності, сприятиме як впровадженню у діяльність вказаних органів принципів верховенства права, так і захисту прав та свобод людини, загальних інтересів суспільства і держави.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, що Рябошапка призначив нового ректора Національної академії прокуратури України.

Крім того, ми писали, що в Академії прокуратури України обговорили, чи стане кримінальне провадження електронним

Також відомо, що Генпрокурору нададуть виняткові повноваження для реформування свого відомства

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Андрій Іванов
    Андрій Іванов
    суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області
  • Галина Бондаренко
    Галина Бондаренко
    суддя Голосіївського районного суду міста Києва
  • Ольга Кролевець
    Ольга Кролевець
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Сергій Стефанишин
    Сергій Стефанишин
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області