ВАКС повідомив подробиці щодо справи колишнього міністра інфраструктури

12:59, 10 октября 2019
Суд проведе підготовче засідання
ВАКС повідомив подробиці щодо справи колишнього міністра інфраструктури
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вищий антикорупційний суд проведе підготовче судове засідання стосовно колишнього міністра інфраструктури України. Про це передає прес-служба ВАКС.

«У Вищому антикорупційному суді відбудеться підготовче судове засідання стосовно колишнього міністра інфраструктури України, обвинуваченого у поданні суб’єктом декларування завідомо недостовірних відомостей у декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції» за ст. 366-1 КК України.

Засідання розпочнеться 11 жовтня поточного року о 10:00 годині за адресою: м. Київ, просп. Перемоги, 41, зал судових засідань №3.

Згідно з частиною першою статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду», — йдеться у повідомленні. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що колегія суддів Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду розглянула у відкритому судовому засідання подання іншої колегії суддів Апеляційної палати щодо направлення матеріалів апеляційної скарги захисника колишнього голови Вищого господарського суду України на ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 12.09.2019 про обрання запобіжного заходу до Київського апеляційного суду за підсудністю.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки