У столиці горе-батько закрив 2-річну дитину в авто і зник: відео

08:30, 15 октября 2019
Свідками події стали випадкові перехожі та відвідувачі одного з ресторанів, біля якого була запаркована автівка.
У столиці горе-батько закрив 2-річну дитину в авто і зник: відео
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві на Подолі батько закрив у автомобілі 2-річну дитину. Дитя плакало і привернуло увагу випадкових перехожих. Про інцидент інформує фейсбук-спільнота Kyiv Operative.

Подія трапилась ввечері 13 вересня. Її свідками стали випадкові перехожі та відвідувачі одного з ресторанів, біля якого була припаркована автівка.

«Поблизу із закладом були припарковані автомобілі. В одному з авто неодноразово спрацьовувала сигналізація... Це була іномарка Jaguar, на яку одразу звернули увагу як працівники, так і багато хто з відвідувачів. В автомобілі сиділа маленька заплакана дитина — дворічний хлопчик. Він невгамовно плакав», — розповідає свідок інциденту.

Автомобіль був закритий, і нікого з дорослих поруч не було. Сама автівка була припаркована понад дві години.

«Усі відволікали дитину, як могли. Трішки заспокоїли та викликали поліцію... За ними приїхала і швидка допомога. Довелося розбити скло», — додають очевидці.

Дитину звільнили з автомобіля, а медики перевірили стан хлопчика. Він здоровий, з ним усе добре. Невдовзі прийшов і сам батько. Він пояснив поліцейським, що виходив в аптеку за ліками, бо дитина хворіла.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що під Києвом «героїня парковки» розбила декілька автомобілів. У Петропавлівській Борщагівці дівчина-водій на Volkswagen під час паркування пошкодила чотири автомобілі.

Також ми повідомляли, що в Києві місцеві жителі нагадали власнику автомобіля, який залишив машину в пішохідній зоні, про правила добросусідства. На лобове скло автівки невідомі поклали автомобільну шину.

Раніше ми писали, що кияни помстилися зухвалому «герою парковки»  в столиці. Невідомі залишили на капоті авто бетонну паркувальну напівсферу.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області