Судова реформа Зеленського: голова фракції «Слуга народу» зробив заяву

09:49, 19 октября 2019
Давид Арахамія прокоментував лист Заходу щодо судової реформи.
Судова реформа Зеленського: голова фракції «Слуга народу» зробив заяву
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Верховна Рада не переглядатиме судову реформу Володимира Зеленського, як того вимагають посли країн Заходу. Про це заявив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, коментуючи у кулуарах лист послів.

"Ми ніяк не реагуватимемо. Показуватимемо, що перезавантаження судової влади з залученням міжнародних експертів працює. Тоді риторика суттєво зміниться.

До того ж, хочу наголосити, що жодні посли не можуть втручатися у державні справи. Якщо посли хочуть щось змінити у цій державі, нехай отримують українське громадянство, балотуються до Верховної Ради, приходять до парламенту і голосують", - сказав Арахамія.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що до ВР подано проект постанови про скасування рішення депутатів щодо законопроекту №1008.

Крім того, Рада Європи висловила свою позицію щодо законопроекту №1008 «Про внесення змін до деяких законів України щодо діяльності органів суддівського врядування».

Також тимчасово повірена у справах Представництва ЄС в Україні Анніка Вайдеманн висловила думку з приводу законопроекту №1008.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України