Жорстоке вбивство на Харківщині: квартирант встромив сокиру в голову пенсіонера

08:30, 26 октября 2019
Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.
Жорстоке вбивство на Харківщині: квартирант встромив сокиру в голову пенсіонера
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

24 жовтня до Нововодолазького відділення поліції мешканець села Новопросянське повідомив про виявлення тіла сусіда без ознак життя.

За адресою виїжджали співробітники слідчо-оперативної групи та сектору реагування патрульної поліції. Під час проведення огляду місця події на голові 73-річного господаря будинку були виявлені рублені рани.

Працівники Нововодолазького відділення поліції встановили та затримали особу, причетну до скоєння злочину. Нею виявився 60-річний мешканець Луганської області, раніше судимий за аналогічні злочини.

Як з’ясувалося, зловмисник протягом року мешкав у будинку загиблого та допомагав йому по господарству. Ввечері 23 жовтня після спільного вживання алкоголю між чоловіками виникла сварка. Під час конфлікту правопорушник сокирою наніс удар по голові господарю будинку, що і призвело до смертельних наслідків.

Слідчим Нововодолазького відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає тюремне ув’язнення на строк від 7 до 15 років.

Слідчі дії тривають. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що під Києвом ревнивий чоловік вбив жінку.

Також ми писали, що під Черкасами чоловік вдарив ножем в спину поліцейського і зник.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області