Били бейсбольною битою: в Ужгороді група осіб напала на іноземця

07:10, 31 октября 2019
41-річний ужгородець, за попередньою змовою ще з трьома особами, вчинив розбійний напад на іноземця.
Били бейсбольною битою: в Ужгороді група осіб напала на іноземця
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

27 жовтня до поліції надійшло повідомлення від лікаря про госпіталізацію до лікарні 28-річного іноземця з тілесними ушкодженнями. Чоловіка було поміщено до реанімації. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За викликом виїхали правоохоронці, які з’ясували, що чоловік постраждав внаслідок вчинення відносно нього незаконних дій з боку кількох українців.

27 жовтня вночі, близько 3:20, 41-річний ужгородець, за попередньою змовою ще з трьома особами, вчинив розбійний напад на 28-річного іноземця. На меті чоловіки мали заволодіння особистим майном жертви. Приховавши обличчя під масками, чоловіки підійшли до авто «ВАЗ-2103», у якому перебував потерпілий разом з 22-річним водієм таксі та 29-річним іноземцем. 41-річний ужгородець почав вимагати в іноземця гроші, після чого, погрожуючи фізичною розправою, витягнув 28-річного чоловіка з авто та почав наносити удари бейсбольною битою. Потім відібрав у нього документи, гроші та мобільний телефон.

За фактом злочину у поліції триває розслідування за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень).

41-річному ужгородцю вже повідомлено про підозру. Відносно нього вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Поліція встановлює роль інших учасників події, які були разом із підозрюваним. Їх причетність до вчинення злочину перевіряється.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Волині жорстоко побили школярку.

Також ми писали, що чоловік багато років знущався над племінницею

Крім того, на Волині 18-річний хлопець побив поліцейську. Молодик при затриманні за дрібну крадіжку чинив опір працівниці правоохоронних органів.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва