Водій BMW збив вагітну жінку і намагався втекти з місця злочину: деталі

17:45, 1 ноября 2019
За допомогою кесаревого розтину медики врятували життя дитині.
Водій BMW збив вагітну жінку і намагався втекти з місця злочину: деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У селі Погреби Броварського району Київської області п’яний водій BMW наїхав на вагітну жінку та намагався втекти з місця ДТП. Про це повідомляє прес-службу ГУНП в Київській області.

«Водій в нетверезому стані наїхав на місцеву жительку та намагався втекти з місця ДТП. Поліція горе-водія затримала за допомогою небайдужих громадян. Зараз вагітна жінка в лікарні, їй зробили кесарів розтин. Загроз для життя дитини немає», — йдеться в повідомленні.

Під час слідчих дій було встановлено, що потерпіла разом зі своєю сестрою та племінницею йшли узбіччям у напрямку села Зазим’я. Вони відійшли лише на кілька метрів від свого будинку, як на них наїхала машина.

Зазначається, що водій навіть не зупинився. Тікаючи, він продовжив рух, проте, не впоравшись із керуванням, в’їхав у гаражне приміщення. Потім зловмисник вискочив з машини і побіг. Це помітили випадкові перехожі, вони викликали швидку і поліцію, яка затримала 33-річного чоловіка на місці події. В результаті ДТП він залишився неушкодженим.

Натомість вагітну жінку з травмами та забоями грудної клітини госпіталізували в центральну районну лікарню. На щастя, за допомогою кесаревого розтину медики врятували життя дитині.

За фактом ДТП порушили кримінальну провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що у ДТП на трасі Київ — Чоп постраждали 6 людей, серед яких були дитина і вагітна жінка

Крім того, ми писали, що під Полтавою водій розбився на смерть під час втечі від поліції.

Також відомо, що у Рівному 12-річна дівчина стала мамою.

 

 

 

 

 

 

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва