Комітет ВР розгляне законопроект щодо недоторканності народних депутатів

17:49, 13 ноября 2019
Комітет ВР з питань правоохоронної діяльності розгляне законопроект щодо ДБР.
Комітет ВР розгляне законопроект щодо недоторканності народних депутатів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

13 листопада Комітет Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності проводить чергове засідання, повідомляється на сайті парламенту.

Порядок денний:

1. Про проект закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою приведення у відповідність до Закону України "Про внесення змін до статті 80 Конституції України щодо недоторканності народних депутатів України"» (№ 2237).

2. Про проект закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою забезпечення гармонізації кримінального процесуального законодавства з положеннями Закону України «Про внесення змін до статті 80 Конституції України щодо недоторканності народних депутатів України» (№ 2237-1).

3. Про проект закону України «Про внесення змін до Закону України "Про Державне бюро розслідувань" щодо удосконалення діяльності Державного бюро розслідувань» (№ 2116).

4. Про проект закону України «Про внесення змін до Розділу ІІ "Перехідні положення" Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення досудового розслідування окремих категорій кримінальних правопорушень" від 22 листопада 2018 р. №2617-VІІІ (щодо відтермінування часу вступу в дію)» (№ 2155).

5. Проекти законів для включення до порядку денного другої сесії Верховної Ради України ІХ скликання:

 - «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення захисту педагогічних, науково-педагогічних та наукових працівників» (№ 2279).

 - «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо приведення процесуальної процедури до міжнародних зобов'язань України у сфері кримінальної юстиції)» (№ 2304).

- «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо забезпечення виконання рішення Конституційного Суду України стосовно оскарження ухвали суду про продовження строку тримання під вартою» (№ 2315).

- «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності пов'язаних із фінансовою установою осіб» (№ 2334).

- «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження довкілля (щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу)» (№ 2339).

- «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України (щодо збільшення розмірів штрафів за забруднення атмосферного повітря)» (реєстр. № 2339-1).

- «Про внесення змін до Закону України «Про Національну поліцію» щодо удосконалення діяльності закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання» (№ 2349).

 - «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо скасування правової норми, яка передбачає відповідальність за самогоноваріння)» (№ 2371).

- «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України» (№ 2411).

6. Про затвердження Рекомендацій слухань у Комітеті на тему: «Готовність до впровадження інституту кримінальних проступків в практичну діяльність органів досудового розслідування з 1 січня 2020 року» від 30 листопада 2019 року.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Верховна Рада ухвалила Держбюджет на 2020 рік у першому читанні.

Крім того, Комітет ВР розгляне законопроект про Держбюджет на 2020 рік.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська