Пожежа в одеському готелі «Токіо Стар»: у справі з’явились нові деталі

23:45, 13 ноября 2019
Головуючим суддею заявлено самовідвід.
Пожежа в одеському готелі «Токіо Стар»: у справі з’явились нові деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

8 листопада колегією суддів з розгляду кримінальних справ Одеського апеляційного суду в складі: головуючого — судді Копіци О.В., суддів — Котелевського Р.І. та Кадегроб А.І. було розпочато розгляд апеляційних скарг підозрюваного Чорного В.Л., захисників Верхоли І.О., Ягунова Д.В. та прокурора Антощука Є.М. на ухвалу слідчого судді Київського районного суду м. Одеси від 15.10.2019 про продовження строку застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваному Чорному В.Л. та апеляційної  скарги захисника підозрюваного Чорного В.Л. — адвоката Поліщука А.В. на ухвалу слідчого судді Київського районного суду м. Одеси від 12.09.2019 про накладення арешту на майно. Про це повідомляє прес-служба суду.

«В судовому засіданні апеляційного суду, до початку розгляду апеляційних скарг по суті, головуючим суддею Копіцею О.В. заявлений самовідвід з підстав передбачених пунктом 4 частини першої статті 75 КПК України, який був мотивований тим, що у підозрюваного та його захисника є сумніви щодо неупередженості судді, а тому з метою забезпечення неупередженого та безстороннього розгляду зазначених кримінальних проваджень.

Ухвалами Одеського апеляційного суду від 08.11.2019 заявлений суддею Копіцею О.В. самовідвід задоволено, матеріали за вищевказаними апеляційними скаргами  передано до апарату суду для здійснення повторного автоматизованого перерозподілу, в порядку, передбаченому статтею 35 КПК України.

Додатково повідомляємо, що відповідно до протоколу автоматизованого розподілу справ між суддями Одеського апеляційного суду від 13.11.2019 головуючим суддею за вищевказаними апеляційними провадженнями визначено  суддю Журавльова О.Г.

Дату наступних судових засідань по вказаним справам буде визначено новим складом колегії, про що буде додатково повідомлено», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що встановлена ще одна жертва трагедії в одеському готелі «Токіо Стар».  

Крім того, ми писали, що одеський готель, у якому спалахнула пожежа, працював незаконно

Також відомо, що правоохоронці повідомили про підозру власнику готелю Вадиму Чорному та вилучили документи підприємства

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва