Роман Труба розповів про результати розслідування щодо «прослушки» у власному кабінеті

18:36, 20 ноября 2019
Очільник ДБР повідомив, що найближчим часом оприлюднить результати розслідування факту виявленої в його кабінеті апаратури для прослуховування.
Роман Труба розповів про результати розслідування щодо «прослушки» у власному кабінеті
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба найближчим часом сподівається оприлюднити результати розслідування щодо виявивлення у своєму кабінеті апаратури для прослуховування. Про це він повідомив на брифінгу у Києві.

«У цьому кримінальному провадженні робота проводиться спільно з процесуальними керівниками, і є прогрес. Ми знаємо багато відповідей на ті питання, які цікавлять не лише мене, оскільки прослушка була поставлена у моєму кабінеті, а які цікавлять і суспільство. Я сподіваюсь, що найближчим часом ви почуєте про результати цього розслідування, а вони будуть», — запевнив Труба.

Глава Державного бюро розслідувань 21 вересня повідомив у Telegram-каналі, що виявив у своєму кабінеті апаратуру для прослуховування, яка була професійно вмонтована у вентиляційну систему.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про прослуховування кабінету Труби: у ДБР назвали таємницею перебіг слідства.

Також ми писали, що у кабінеті директора ДБР Романа Труби знайшли апаратуру для прослуховування, внаслідок чого було відкрито провадження.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва