Українська школа законотворчості Інституту законодавства ВР розпочала навчальний цикл

13:49, 27 ноября 2019
Навчальний цикл проходить за програмою «Законотворча діяльність» та магістерською програмою «Європейське парламентське право».
Українська школа законотворчості Інституту законодавства ВР розпочала навчальний цикл
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Перший заступник голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук, доктор юридичних наук, професор, член-кореспондент Національної академії правових наук України, заслужений діяч науки і техніки України відкрив навчальний курс за програмою «Законотворча діяльність» та магістерською програмою «Європейське парламентське право» вступною лекцією на тему «Формування та здійснення правової політики як основа розбудови правової держави». Про це повідомляє офіційний сайт Ради.

Навчальний цикл за програмою «Законотворча діяльність» та магістерською програмою «Європейське парламентське право» організований Українською школою законотворчості Інституту законодавства Верховної Ради України для народних депутатів України, їхніх помічників-консультантів та співробітників Апарату Верховної Ради України.

У заході також взяли участь  Олександр Копиленко — народний депутат України, академік Національної академії наук України, доктор юридичних наук, професор; Євген Бершеда — в.о. директора Інституту законодавства Верховної Ради  України, член-кореспондент Національної академії наук України, надзвичайний і повноважний посол України, Муса Магомедов — народний депутат України, позафракційний.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що парламентарі разом із Офісом парламентської реформи працюють над вдосконаленням регламенту Верховної Ради України з тим, щоб зробити її роботу більш ефективною. Про це повідомив віце-спікер Руслан Стефанчук.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду