Ліквідацію одного з банків продовжили на рік

15:00, 27 ноября 2019
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжив ліквідацію банку «Велес» до 10 грудня 2020 року.
Ліквідацію одного з банків продовжили на рік
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжив термін ліквідації ПАТ «Банк Велес» до 10 грудня 2020 року включно. Повідомляє пре-служба Фонду.

«З метою вжиття заходів до припинення процедури ліквідації публічного акціонерного товариства «Банк Велес» (далі — АТ «БАНК ВЕЛЕС») та на підставі пункту 2 частини п’ятої статті 12, частини першої статті 47, частини першої та третьої статті 48 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (далі — Закон) виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняла рішення від 25 листопада 2019 року №2995 про продовження строків здійснення процедури ліквідації АТ «БАНК ВЕЛЕС» строком на один рік з 11 грудня 2019 року до 10 грудня 2020 року включно», — йдеться в повідомленні.

Водночас відповідно до зазначеного рішення повноваження ліквідатора АТ «БАНК ВЕЛЕС», визначені Законом, зокрема статтями 52 та 53, делеговано провідному професіоналу з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу організації процедур ліквідації неплатоспроможних банків департаменту управління активами Савельєвій Анні Миколаївні строком на один рік з 11 грудня 2019 року до 10 грудня 2020 року включно.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, що ВСУ скасував ліквідацію банків «Преміум» і «Союз», встановивши, що обставини справи щодо цих банків вивчені всебічно, і направив справи на новий розгляд.

Крім того, ми писали, що суд підтвердив ліквідацію банку «Софійський».

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва