Кваліфіспит на приватного виконавця: з’явився список допущених осіб

18:14, 28 ноября 2019
Також оприлюднили дату і місце проведення іспиту.
Кваліфіспит на приватного виконавця: з’явився список допущених осіб
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кваліфікаційна комісія приватних виконавців повідомила, що, згідно з протоколом засідання Комісії від 28.11.2019 №53 за результатами розгляду заяв осіб, які виявили намір отримати право на здійснення діяльності приватного виконавця, про допуск до складання кваліфікаційного іспиту Комісією прийнято відповідне рішення. Про це інформує прес-служба Міністерства юстиції.

Одночасно Комісія поінформувала, що особі, відносно якої Комісією прийнято рішення про відмову в допуску до складання кваліфікаційного іспиту, буде направлено відповідне повідомлення із зазначенням причин такої відмови.

«Також згідно протоколу засідання Комісії від 28.11.2019 №53 Комісією затверджений графік складання кваліфікаційного іспиту особами, які виявили намір здійснювати діяльність приватного виконавця (інформація про дату і місце проведення іспиту додається).

Комісія звертає увагу на те, що в день проведення іспиту особам, допущеним до його складання, необхідно мати при собі паспорт громадянина України.

Комісія попереджає, що облікові записи (імена доступу та паролі), надані учасникам перед початком іспиту, потрібно зберігати протягом всього часу автоматизованого анонімного тестування у зв’язку з тим, що для переходу до кожного наступного етапу іспиту необхідна авторизація в електронній системі тестування», — йдеться у повідомлення.

Особи, яким надано допуск:

Особа, якій відмовлено в допуску:

Дата і місце проведення іспиту:

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що Мін’юст оновив положення про автоматизовану систему виконавчого провадження.

Також в Україні приватних виконавців перевірять по-новому.

Крім цього, Міністерство юстиції розтлумачило, як правильно відкрити виконавче провадження по виконанню судового рішення.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська