Комітет Верхової Ради розгляне проблемні питання у спиртовій галузі

14:20, 4 декабря 2019
Комітет Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики проводить засідання.
Комітет Верхової Ради розгляне проблемні питання у спиртовій галузі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В середу, 4 грудня, Комітет Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики проводить засідання. Про це повідомляється на сайті ВР.

Порядок денний:

  1. Проект закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо створення сприятливих умов діяльності для підприємств та організацій, які засновані громадськими об'єднаннями осіб з інвалідністю (реєстр. №2439 від 14.11.2019, н.д. Діденко Ю.О., Марченко Л.І., Гетманцев Д.О.)
  2. Заслуховування заступника голови Державної фіскальної служби України Білана С.В. з наступних питань:
  • запобігання та виявлення порушень вимог законодавства у сфері виробництва та обігу спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів;
  • роботи, пов’язані з боротьбою з незаконним виробництвом, переміщенням, обігом спирту, алкогольних напоїв та  тютюнових виробів (в т.ч. збут алкогольних напоїв через мережу Інтернет);
  • роботи з вилучення фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів в 2019 році, їх зберігання та подальшої утилізації.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Верховна Рада України у другому читанні схвалила законопроект №2300. Він дозволяє приватним компаніям займатися виробництвом спирту.

Крім того, народний депутат від партії «Слуга Народу» зареєстрував проект закону №2243 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення контролю за обігом алкогольних напоїв».

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України