Антикорупційний комітет розглядає внесення змін до закону про Вищий антикорсуд

14:17, 4 декабря 2019
4 грудня проходить засідання комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики.
Антикорупційний комітет розглядає внесення змін до закону про Вищий антикорсуд
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 4 грудня, комітет Верховної Ради з питань антикорупційної політики проводить засідання, повідомляється на сайті парламенту.

Порядок денний:

  1. Проекти законів України, у підготовці яких на розгляд Верховної Ради України Комітет бере участь.
  2. Про проект закону про внесення змін до Закону України «Про Вищий антикорупційний суд» у зв'язку з прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення досудового розслідування окремих категорій кримінальних правопорушень» (реєстр. №2483, суб’єкт права законодавчої ініціативи — Кабінет міністрів України).
  3. Про проект закону про внесення зміни до Закону України «Про запобігання корупції» (щодо патронатної служби) (реєстр. №2305, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народний депутат України Кабаченко В.В.).
  4. Про проект закону про парламентську опозицію (реєстр. №1211-1, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народний депутат України Яценко А.В.).
  5. Про проект закону про недопущення кримінального переслідування, притягнення до кримінальної, адміністративної відповідальності та покарання осіб — учасників подій на території Донецької, Луганської областей (реєстр. №1089, суб’єкт права законодавчої ініціативи — народні депутати України Новинський В.В., Шпенов Д.Ю. та інші).
  6. Про проект закону про недопущення кримінального переслідування, притягнення до кримінальної, адміністративної відповідальності та покарання осіб — учасників подій на території Донецької, Луганської областей.
  7. Про проект закону про приватизацію та порядок виділення громадянам України в натурі (на місцевості) земельних ділянок земель сільськогосподарського призначення, що перебувають в державній власності.
  8. Про проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державної підтримки сільського розвитку
  9. Про проект закону про внесення змін до статті 24-1 Бюджетного кодексу України (щодо вдосконалення порядку розподілу коштів Державного фонду регіонального розвитку).
  10. Про проект закону про електронні комунікації.
  11. Про проект закону про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо планування використання земель.
  12. Про проект закону про радіочастотний ресурс України.
  13. Про проект закону про порядок повернення у власність релігійних організацій культових будівель, їх комплексів.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Антикорупційний комітет ВР не підтримав законопроект про референдум.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва