Розбещував неповнолітню: на Херсонщині правоохоронці затримали збоченця

23:25, 23 декабря 2019
Чоловік надсилав свої інтимні фотографії дитині та примушував її робити те саме.
Розбещував неповнолітню: на Херсонщині правоохоронці затримали збоченця
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Каховці Херсонської області затримали чоловіка, який вчиняв розпусні дії для розбещення малолітньої особи та змушував дитину, проти її волі, брати участь у створенні зображень порнографічного характеру. Про це повідомили у Каховській місцевій прокуратурі, передає УНІАН.

«Громадянин протягом тривалого часу пересилав графічні зображення з явними ознаками порнографічного характеру, відеозаписи з демонструванням своїх статевих органів, що супроводжувалося цинічними розмовами на сексуальні теми, які відображені в листуванні у мобільному додатку між малолітньою та ним. Крім того, змушував малолітню проти її волі взяти участь у створенні зображень порнографічного характеру, дублюючи фото, які він їй надіслав», — йдеться в повідомленні.

Чоловіку інкримінують ч. 2 ст. 156, ст. 301 Кримінального кодексу України (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи та розповсюдження порнографічних предметів, вчинене серед неповнолітніх). Підозрюваний затриманий та чекає на обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета»  повідомляла, що у столиці 43-річний чоловік вчиняв розпусні дії стосовно малолітніх дітей у медичних закладах. 

Також харківському пенсіонеру світить 3 роки за ґратами за розбещування дівчаток.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва