Зламав палець копу: у Києві затримали п’яного чоловіка

17:50, 3 января 2020
Зловмиснику загрожує до двох років позбавлення волі.
Зламав палець копу: у Києві затримали п’яного чоловіка
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 2 січня, в Києві під час затримання правопорушника співробітник поліції отримав тілесні ушкодження, передає прес-служба ГУНП в столиці.

Зазначається, що на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на проспекті Валерія Лобановського невідомий стоїть на проїжджій частині та заважає руху автомобілів. На виклик виїхав екіпаж патрульної поліції.

За словами начальника Голосіївського управління поліції Олега Волошина, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і поводив себе агресивно.

«Для складання протоколу за перебування у громадському місці у п’яному вигляді співробітники патрульної поліції прийняли рішення щодо адміністративного затримання фігуранта. Правопорушник почав опиратися, штовхав поліцейських. У результаті під час затримання один із правоохоронців отримав тілесні ушкодження у вигляді зламаного пальця руки», — заявив він.

40-річному уродженцю Харківської області вже повідомлено про підозру, а судом було обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Зловмиснику загрожує до двох років позбавлення волі.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві невідомі напали на члена кадрової комісії ГПУ. У результаті нападу йому було завдано тілесні ушкодження. Постраждалого доставлено до однієї з лікарень м. Києва для надання медичної допомоги.

Також ми писали, що під Одесою підозрюваний у вбивсті напав з ножем на дільничного інспектора прикордонної служби.

Додамо, в Одесі чоловік замовив напад на свого роботодавця.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Мричко
    Наталія Мричко
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Любов Маруліна
    Любов Маруліна
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Богдан Санін
    Богдан Санін
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва