Стрілянина в Каховці: Рябошапка визначив прокурорів для розслідування

11:36, 6 января 2020
Прокурори будуть координувати роботу слідчих у розслідуванні
Стрілянина в Каховці: Рябошапка визначив прокурорів для розслідування
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Генпрокурор Руслан Рябошапка визначив групу прокурорів, які на місці координуватимуть роботу слідчих у розслідуванні резонансного вбивства в Каховці. Про це повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора.

Відомо, що відомство почало розслідування щодо співробітника одного з відділів Національної поліції Херсонської області, який може бути причетний до вбивства 26-річного чоловіка.

Зазначається, що інцидент стався близько 6:00 ранку 1 січня. У результаті конфлікту один із його учасників (колишній працівник поліції) здійснив кілька пострілів у свого опонента.

Від отриманих поранень потерпілий через два дні помер у лікарні. За інформацією місцевих жителів, до нанесення тілесних ушкоджень та вбивства потерпілого може бути причетний працівник поліції, який святкував Новий рік в одній компанії з підозрюваним у вбивстві.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ДБР розпочало розслідування стосовно співробітника поліції в Херсонській області, якого підозрюють у причетності до вбивства молодика в Каховці. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області