Резонансне вбивство у Каховці: звільнено керівництво відділу поліції

12:09, 13 января 2020
У ході розслідування трьох правоохоронців відсторонили, ще трьох — звільнили з органів внутрішніх справ.
Резонансне вбивство у Каховці: звільнено керівництво відділу поліції
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Херсонській області звільнили трьох поліцейських, які не забезпечили розслідування резонансного вбивства в Каховці. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Херсонської області.

Згідно з інформацією, звільнено керівництво Каховського відділу поліції. Окрім того, звільнили з посад також слідчого та оперуповноваженого карного розшуку, які перебували на виклику про вбивство чоловіка. Відносно чергового відділу та відповідального від керівництва, які перебували у добовому наряді в день вбивства, а також відносно слідчого, у провадженні якого знаходилося провадження щодо вбивства чоловіка, застосоване дисциплінарне стягнення у вигляді неповної службової відповідності займаній посаді.

Крім того, старший інспектор з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Каховського відділу поліції, який на момент злочину перебував у компанії підозрюваного, також звільнений з органів внутрішніх справ України. За результатами службового розслідування відносно нього матеріали направлені до ДБР. 

«За результатами розслідування трьох працівників відсторонили від займаної посади, трьох  звільнили з органів внутрішніх справ, ще до трьох співробітників застосовано дисциплінарне стягнення  у вигляді неповної службової відповідності займаній посаді»,  підсумували у прес-службі.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у новорічну ніч в Каховці вбили 26-річного хлопця. Відомо, що в компанії підозрюваного перебував старший інспектор з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Каховського відділу поліції.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України