Поліція розшукала втікачів з інтернату в Київській області

23:45, 15 января 2020
Діти вже неодноразово самовільно покидали школу-інтернат.
Поліція розшукала втікачів з інтернату в Київській області
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Правоохоронці розшукали чотирьох дітей, які 14 січня втекли з інтернату в Київській області. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Про зникнення вихованців заявив адміністратор Київського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що знаходиться в с. Копилів Макарівського району.

На пошуки дітей були орієнтовані всі наряди поліції Київської області та столиці, громадськість. Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники Макарівського відділення поліції з’ясували, що втікачі можуть перебувати на території району, оскільки вже неодноразово самовільно без попереджень залишали заклад.

Співробітники ювенальної превенції спільно з оперативниками кримінальної поліції Макарівщини розшукали неповнолітніх у смт Макарів, за 15 км від школи-інтернату. Виявилося, що спонукав дітей до втечі 15-річний вихованець, який нещодавно потрапив до закладу. Хлопці, зв’язавши простирадла, втекли через вікно другого поверху.

Повідомляється, що з дітьми ніякого лиха не трапилось, протиправних дій щодо них не скоєно. Загрози життю та здоров’ю дітей немає.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Кабінеті міністрів зазначили, що діти повинні виховуватися в родинах або умовах, максимально наближених до сімейних, у благополучному, доброзичливому середовищі, де дбають про їхні потреби та інтереси.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Головенко
    Олег Головенко
    суддя Київського окружного адміністративного суду
  • Володимир Донець
    Володимир Донець
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Парінов
    Андрій Парінов
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду