Дешеві кредити для малого бізнесу: Гончарук анонсував старт програми

16:26, 16 января 2020
З 1 лютого стартує програма дешевих кредитів під 5-7-9%.
Дешеві кредити для малого бізнесу: Гончарук анонсував старт програми
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Україні з 1 лютого буде започатковано обіцяну Президентом програму дешевих кредитів. Про це під час щорічної зустрічі з клієнтами і партнерами Національного банку сказав Прем’єр-міністр Олексій Гончарук, посилаючись на оцінку уряду, передає УНН.

«Дешеві кредити як пріоритет для нас з вами мають ще один пріоритет — вони нам потрібні не колись, вони потрібні зараз. Тому з 1 лютого ми таки відкриємо, започаткуємо, як обіцяли, анонсовану Президентом програму дешевих кредитів 5-7-9», — сказав Гончарук.

З його слів, уряду потрібно вже зараз давати людям, які бажають працювати і створювати бізнес в Україні, можливість у вигляді дешевих кредитів.

«Ми очікуємо, що в цьому році буде значно зменшено вартість кредитних ресурсів і в іпотеці. Не буду називати точні цифри на осінь, але іпотека в 11-12%, як ми говорили ще минулого року, — це наша мета», — зауважив також прем’єр.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Верховна Рада внесла зміни до Державного бюджету України на 2020 рік. Прийнятий Закон спрямований на реалізацію програми державної підтримки малого бізнесу в Україні.

Нагадаємо, що Верховна Рада на своєму сайті опублікувала план роботи на 14-17 січня. Нардепи мають намір внести зміни до законодавства щодо децентралізації влади, вирішити питання зі створенням Фонду розвитку підприємництва, зменшити навантаження на Верховний Суд і відстрочити остаточний перехід на електронний документооборот в парламенті до 1 вересня 2020 року.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України