В Офісі Генпрокурора обговорили пріоритети діяльності органів прокуратури на 2020 рік

09:58, 24 января 2020
22 січня відбулась спеціальна нарада.
В Офісі Генпрокурора обговорили пріоритети діяльності органів прокуратури на 2020 рік
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка окреслив пріоритети діяльності органів прокуратури на 2020 рік, представивши розробку відповідного документа під час наради із заступниками Генпрокурора та керівниками регіональних прокуратур, що пройшла 22 січня. Про це інформує офіційний сайт ОГП.

«Результати протидії злочинності оцінюватимуться відповідно до цих пріоритетів.

Зокрема, мова йде про злочини, розслідування яких є найбільш актуальними для суспільства, це корупційні злочини; злочини вчинені в банківській сфері, пов’язані з рефінансуванням; злочини у сфері оборонно-промислового комплексу; воєнні злочини; злочини, вчинені організованими групами і злочинними організаціями; у сфері обігу наркотичних засобів; порушення прав людини співробітниками правоохоронних органів.

Для визначення ефективності роботи за пріоритетними напрямками використовуватимуться принципово нові індикатори рівня виконання поставлених завдань. Кількісні показники ефективності будуть доповнені якісними», — зазначили у ОГП.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що прокуратури Донецької та Луганської областей завершили формування самостійних структурних підрозділів — управлінь з нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту. До їх складу увійшли 60 прокурорів. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України