На Донеччині крадій накинувся на пенсіонерку з сокирою: подробиці

06:45, 25 января 2020
81-річна жінка була відсутня вдома, а коли повернулася, застала у приміщенні літньої кухні крадія.
На Донеччині крадій накинувся на пенсіонерку з сокирою: подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На Донеччині у Мирнограді невідомий проник в будинок та мало не вбив господиню сокирою. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

З’ясувалося, що 81-річна жінка була відсутня вдома, а коли повернулася, застала у приміщенні літньої кухні крадія. Зловмисник схопив сокиру та вдарив нею жінку по голові. Після цього нападник втік. Потерпіла була госпіталізована до місцевої лікарні.

Жінка описала невідомого та вже через годину нападник був затриманий поліцією. Ним виявився 53-річний місцевий житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Зловмисник був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Правопорушник зізнався у скоєному нападі та пояснив, що знав про відсутність вдома хазяйки і не очікував її раптового повернення.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 187 (Розбій) КК України. Санкція статті передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що в одному із сіл Київщини чоловік через ревнощі заколов дружину сокирою

Також ми повідомляли про трагедію в Київській області. Чоловік зарубав колегу сокирою і втік.

До того ми писали про загадкове вбивство на Київщині: знайшли труп із проламаною головою, на тілі були численні поранення.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України