У Мін’юсті повідомили результати роботи Офісу протидії рейдерству

12:55, 31 января 2020
Зупинено рейдерську атаку на підприємство «Профтім» за скаргою директора.
У Мін’юсті повідомили результати роботи Офісу протидії рейдерству
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство юстиції зупинило спроби рейдерського захоплення ТОВ «Профтім», тим самим задовольнивши скаргу директора Олега Смірнова. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Згідно з інформацією, Олег Смірнов отримав від Опендатабот повідомлення про те, що власником його бізнесу став невідомий Моісеєв Максим Сергійович. На основі підробленої довіреності та акту прийому-передачі були внесені недостовірні дані до державних реєстрів про засновників підприємства.

Відомо, що зловмисники намагалися заплутати реєстраційний ланцюг змін і 28 січня здійснили також державну реєстрацію зміни керівника, складу учасників, органів управління, кінцевих бенефіціарів та статуту ТОВ «Профтім».

«За результатами розгляду скарги ми скасували зміни в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та повернули підприємство законному власнику», — повідомили у Мін’юсті.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 18 грудня Міністерство юстиції відкрило Офіс протидії рейдерству в Києві. Голова міністерства Денис Малюська наголосив, що Офіс працюватиме прозоро, ефективно, чесно, і за його роботою зможе спостерігати кожен.

Також 15 січня було опубліковано закон щодо протидії рейдерству.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва