У Вінниці правоохоронця викрили на отриманні хабара

14:00, 31 января 2020
Правоохоронець мав отримати 1000 доларів за непритягнення до кримінальної відповідальності цивільної особи.
У Вінниці правоохоронця викрили на отриманні хабара
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Вінниці слідчі ДБР затримали поліцейського та цивільну особу за фактом пропозиції надання хабара службовій особі. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

За попередньою інформацією, помічник чергового Київського відділення поліції Вінницького відділу поліції ГУ Нацполіції у Вінницькій області з посередником підбурювали заявника надати неправомірну вигоду в сумі 1000 доларів США слідчому за непритягнення до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотиків.

Так, правоохоронця та його спільника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після одержання неправомірної вигоди в розмірі 650 доларів США. Повідомляється, що перед затриманням особи намагалися викинути гроші в туалет.

Наразі тривають першочергові слідчі дії.

У разі доведення вини затриманим загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що слідчі ДБР у місті Полтаві повідомили двом військовослужбовцям про підозру у незаконному придбанні та збуті психотропних речовин.

Також ми повідомляли, що у Полтаві на хабарі затримали одного з керівників фіскальної служби. За гроші чиновник обіцяв звільнити харківського бізнесмена від кримінальної відповідальності.

Додамо, на Рівненщині слідчі ДБР скерували до суду обвинувальний акт стосовно поліцейського батальйону Управління патрульної поліції в Рівненській області.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України