Страшна ДТП на Херсонщині: загинув працівник поліції, фото

06:45, 21 марта 2020
В ДТП потрапило службове авто Чаплинського відділення поліції.
Страшна ДТП на Херсонщині: загинув працівник поліції, фото
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Херсонській області 20 березня сталася смертельна ДТП, в результаті якого загинув працівник Нацполіції. Наразі слідчі Державного бюро розслідувань з’ясовують обставини аварії, передає прес-служба ДБР.

Відомо, що близько 11:20 20 березня  біля с. Надеждівка зіткнулися автомобіль «Volkswagen» та службовий автомобіль поліції «ВАЗ 2107», в якому перебували двоє працівників Чаплинського відділення поліції Головного управління Нацполіції у Херсонській області. В результаті зіткнення Volkswagen занесло у кювет.

В результаті ДТП пасажир «ВАЗ 2107» — начальник одного із секторів Чаплинського відділу поліції загинув на місці аварії. Водії обох автомобілів також отримали травми.
Слідчі ДБР розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла, що ДБР повідомило про підозру прикордоннику за скоєння смертельного ДТП на Закарпатті.

Також на Львівщині сталася смертельна ДТП за участю військовослужбовця

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде