На Полтавщині скоїла самогубство головна медсестра лікарні, яка готувалася до прийому хворих на COVID-19

07:00, 3 апреля 2020
Жінка скоїла самогубство через обставини на роботі, а саме через нібито неготовність лікарні до прийняття пацієнтів з коронавірусною інфекцією та перекладання керівництвом на неї відповідальності.
На Полтавщині скоїла самогубство головна медсестра лікарні, яка готувалася до прийому хворих на COVID-19
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У місті Гребінка Полтавської області головна медична сестра центральної районної лікарні була знайдена повішеною у власній квартирі. Про це повідомляють місцеві жителі, передає ТСН.

На думку знайомих та близьких померлої, жінка скоїла самогубство через обставини на роботі, а саме через нібито неготовність лікарні до прийняття пацієнтів з коронавірусною інфекцією та перекладання керівництвом на неї відповідальності.

«Жінка завжди була життєрадісною, привітною не мала проблем і конфліктів ні з ким, тож причиною скоєння самогубства, ймовірно, стали обставини на роботі. Жінка працювала головною медсестрою в лікарні і напередодні почали надходити вказівки щодо підготовки лікарень у разі поширення коронавірусу, на що головний лікар Кривошея швиденько написав заяву і пішов у відпустку, його заступниця - на лікарняний, а вся відповідальність за подальші дії впала на головну медсестру! Жінка завжди була відповідальною і ставилася зі співчуттям до людей і пацієнтів, але так як з нею вчинило керівництво лікарні переходить будь-які межі!», - йдеться у повідомленні, яке надійшло до редакції ТСН.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Закарпатті під час служби застрелився 20-річний військовий. 

Окрім того, у Києві в будівлі ЦВК застрелився співробітник держохорони

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді