Розпочинається конкурс з формування Громадської ради при НАЗК

09:10, 29 апреля 2020
У конкурсі можуть брати участь особи, подані громадськими об’єднаннями, що мають досвід участі в антикорупційних ініціативах.
Розпочинається конкурс з формування Громадської ради при НАЗК
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство з питань запобігання корупції запускає конкурс з формування Громадської ради при НАЗК. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Починаючи з 29 квітня НАЗК прийматиме документи від кандидатів до Громадської ради. Конкурс з формування складу Ради проводиться шляхом відкритого рейтингового інтернет-голосування громадян, які проживають на території України.

У конкурсі можуть брати участь особи, подані громадськими об’єднаннями, що мають досвід участі в антикорупційних ініціативах. Протягом наступних тижнів НАЗК розповідатиме детальніше про те, які документи необхідно подати для участі у конкурсі, якими будуть етапи формування Громадської ради, якою буде структура органу тощо.

Раніше «Судово-юридична газета» інформувала, як зазначати вартість об’єктів декларування.

Крім того, з’явився текст нового Порядку проведення контролю та повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Додамо, НАЗК пояснило, чи повинні працівники патронатних служб подавати декларацію за 2019 рік.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді