Зеленський взяв участь у голосуванні, фото

11:23, 25 октября 2020
Зеленський відповів на 5 питань всеукраїнського опитування.
Зеленський взяв участь у голосуванні, фото
Офіс Президента
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена взяли участь у голосуванні на виборах Київського міського голови та депутатів Київської міської ради. Про це інформує Офіс Президента.

Президентське подружжя віддало свої голоси за кандидатів на одній з виборчих дільниць столиці, дотримуючись карантинних норм.

«Для мене, як і для будь-якого українця, важливо, щоб ми обрали тих людей, яким ми довіряємо. Це – місцеві вибори. Важливо, що ці люди можуть зробити на місцях», – зазначив Глава держави під час спілкування з представниками ЗМІ після голосування.

На виході з дільниці Володимир та Олена Зеленські також взяли участь у загальнонаціональному опитуванні, відповівши на п'ять питань.

Щодо джерел фінансування ініційованого Президентом опитування Володимир Зеленський запевнив, що незабаром суспільство побачить усю інформацію у відповідних звітах.

Всі подробиці про те, як проходить день виборів, інформація про явку і порушення – у трансляції «Судово-юридичної газети».

Нагадуємо, на місцевих виборах-2020 рекомендовано проводити брифінги за результатами голосування зовні приміщення виборчих дільниць, щоб запобігти скупченню людей.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Разумков не відповів на 5 питань від Зеленського.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва