Місцеві вибори: роз’яснення щодо підготовки та проведення повторного голосування

15:28, 29 октября 2020
Рішення про призначення повторного голосування сільська, селищна, міська ТВК повинна прийняти одразу після встановлення результатів голосування з відповідних місцевих виборів.
Місцеві вибори: роз’яснення щодо підготовки та проведення повторного голосування
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 28 жовтня, Центральна виборча комісія затвердила Роз’яснення підготовки та проведення повторного голосування з виборів депутатів сільської, селищної, міської ради (до 10 тисяч), сільського, селищного, міського голови. Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

«Кілька важливих положень постанови:

— Рішення про призначення повторного голосування сільська, селищна, міська ТВК повинна прийняти одразу після встановлення результатів голосування з відповідних місцевих виборів.

— Повторне голосування призначається на неділю – в межах тритижневого строку після дня прийняття рішення про його призначення.

— Для проведення повторного голосування використовуються форми виборчих документів, затверджені постановами ЦВК (із зазначенням після назви місцевих виборів і дати їх проведення слів “ПОВТОРНЕ ГОЛОСУВАННЯ” та дати його проведення)», — йдеться у повідомленні.

Всі подробиці про те, як проходив день виборів, інформація про явку і порушення – у трансляції «Судово-юридичної газети».

А на Закарпатті до підрахунку голосів долучилась кандидатка на посаду. 

Також МЗС звинуватив Угорщину у втручанні в українські вибори. 

Нагадаємо, явка виборців на виборах 25 жовтня склала 36,88 %

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді