На Закарпатті до підрахунку голосів долучилась кандидатка на посаду

09:12, 26 октября 2020
Сторонні люди, журналісти та кандидати на посаду: як проходить підрахунок голосів на Закарпатті.
На Закарпатті до підрахунку голосів долучилась кандидатка на посаду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На виборчій дільниці № 210520, що у селі Красна Тячівського району, під час підрахунку голосів разом з членами дільничної виборчої комісії спостерігач помітив чинну голову села, кандидатку на цю ж посаду. Про це повідомляє Опора.

Як зазначив спостерігач Опори, жінка, ймовірно, долучилася до процесу підрахунку голосів. Також у підрахунку виборчих документів зафіксовано чоловіка, який був присутній на засіданні як журналіст. Після зауваження представника, кандидатка припинила рахувати бюлетені, натомість чоловік-журналіст продовжив. 

Крім цього, на виборчій дільниці № 210092 у селі Неветленфолу Берегівського району, за інформацією спостерігача ОПОРИ, під час вечірнього засідання підрахунку голосів протягом пів години були присутні сторонні люди, які представилися лікарем та сторожем, і не пояснили спостерігачу мету свого візиту. За інформацією ОПОРИ, ці люди просто сиділи у приміщенні дільниці та не втручалися в роботу ДВК. Члени ДВК також не реагували на їх присутність.

Всі подробиці про те, як проходив день виборів, інформація про явку і порушення – у трансляції «Судово-юридичної газети».

Нагадуємо, на місцевих виборах-2020 рекомендовано проводити брифінги за результатами голосування зовні приміщення виборчих дільниць, щоб запобігти скупченню людей.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що поліція підготувала коротку пам’ятку виборця.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду