Солом’янський райсуд Києва дещо послабив жорсткі карантинні обмеження

17:37, 6 ноября 2020
З 9 листопада роботу Солом’янського районного суду м. Києва відновлено в режимі, встановленому на період карантину в Україні.
Солом’янський райсуд Києва дещо послабив жорсткі карантинні обмеження
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Солом’янський районний суд Києва повідомив, що у зв’язку з усуненням причин, які стали підставою для запровадження посилених заходів для запобігання поширенню COVID-19, а саме у зв’язку з відсутністю нових випадків підтвердження діагнозу коронавірус COVID-19 у суддів та працівників апарату суду, з 9 листопада відновлено дію розпорядження голови суду № 6 від 25 травня 2020 року «Про скасування розпорядження голови суду № 3 від 17 березня 2020 року» та встановлено у суді наступні карантинні обмеження:

а) допуск до приміщень суду осіб у захисних масках;

б) проведення судових засідань лише за участю учасників справи;

в) гранична чисельність осіб, які одночасно можуть перебувати в приміщенні суду, з урахуванням площ приміщень та меж соціального дистанціювання у кількості 10 осіб, без врахування учасників справ;

г) на період дії карантину встановлено наступний графік прийому громадян канцеляріями та архівом суду:

- загальна канцелярія в обох приміщеннях суду протягом усього робочого дня відповідно до графіку роботи суду;

- кримінальна, цивільна канцелярії, канцелярія у справах про адміністративні правопорушення та архів суду, що знаходяться в приміщенні за адресою: м. Київ, вул. Максима Кривоноса, 25:

  •           понеділок з 14 год. 00 хв. по 18 год. 00 хв.
  •           середа з 09 год. 00 хв. по 13 год. 00 хв.

- кримінальна, цивільна канцелярії, канцелярія у справах про адміністративні правопорушення та архів суду, що знаходяться в приміщенні за адресою: м. Київ, вул. Полковника Шутова, 1:

  •           вівторок з 14 год. 00 хв. по 18 год. 00 хв.
  •           четвер з 09 год. 00 хв. по 13 год. 00 хв.

п’ятниця – прийом громадян канцеляріями та архівом суду не ведеться.

ґ) до канцелярій суду та архіву заходити по одній особі та очікувати своєї черги за межами приміщення суду;

д) рекомендувати учасникам справ подавати заяви про розгляд справ у їх відсутність.

е) на час дії карантину не проводиться особистий прийом громадян керівництвом суду (головою суду, його заступниками, керівником апарату суду та його заступниками).

«Відвідувачам суду рекомендовано подавати заяви на отримання процесуальних рішень, позовні заяви, клопотання, скарги, тощо за допомогою засобів поштового зв’язку та електронною поштою [email protected], а також, через скриньки прийому кореспонденції, розміщені на постах охорони в обох приміщеннях суду, після подання заяв про видачу копій процесуальних документів та виконавчих документів узгоджувати з відповідальними працівниками суду у телефонному режимі час їх отримання.

Крім того, наполегливо просимо працівників та відвідувачів суду дотримуватись правил гігієни та рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України, у тому числі щодо використання медичних масок, в умовах карантину, викликаного поширенням COVID-19, утриматись від відвідування суду з явними ознаками вірусних захворювань (підвищена температура тіла, кашель, нежить, тощо)», — зазначили у повідомленні суду.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у працівників Солом’янського райсуду Києва виявили COVID-19.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде