«Велике будівництво» більшість українців вважає головним позитивом року

15:30, 23 декабря 2020
Будівництво доріг та об’єктів інфраструктури, на яке влада звідусіль залучала гроші, вважають головною позитивною подією року.
«Велике будівництво» більшість українців вважає головним позитивом року
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

93% опитаних українців назвали програму «Велике будівництво», на яку «тягнули» гроші з Covid-фондів, головною позитивною подією 2020 року.

Про це повідомляє Офіс президента з посиланням на результати опитування, проведеного Фондом «Демократичні ініціативи» спільно з Київським міжнародним інститутом соціології.

«Крім того, подіями 2020 року українці назвали епідемію коронавірусу, весняний карантин, війну на Донбасі. Але всі ці явища негативно оцінили від 94,8% до 100% респондентів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що дослідження проводилося з 5 до 13 грудня 2020 року в усіх регіонах України, окрім окупованих територій Криму та Донецької і Луганської областей.

Опитування провели методом особистого інтерв'ю face-to-face серед 2004 респондентів віком від 18 років. Статистична похибка вибірки не перевищує 3,3%.

Нагадаємо, нещодавно виник скандал довкола фінансування будівництва доріг. Так, Уманський заявив, що «дорожній картель» розікрав мільярди з COVID-фонду. 

Також Мінінфраструктури пропонувало залучити 5 млрд грн кредитів на будівництво доріг у 2020 році. Однак урядовці не пояснюють, навіщо їм стільки коштів за місяць до Нового року, коли у запасі є ще 11 млрд гривень.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що відомству Ткаченка також вдалося влитися і в програму «Велике будівництво».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України