Громадська організація «Асоціація суддів господарських судів України» та Асоціація «Незалежна асоціація банків України» підписали меморандум про співпрацю

08:40, 1 февраля 2021
Метою меморандуму є комунікація та взаємодія між Асоціаціями, реалізація спільних проектів та розроблення пропозицій для удосконалення законодавства.
Громадська організація «Асоціація суддів господарських судів України» та Асоціація «Незалежна асоціація банків України» підписали меморандум про співпрацю
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

29 січня 2021 Голова Асоціації суддів господарських судів України Наталія Богацька та Виконавчий директор Асоціації «Незалежна асоціація банків України» Олена Коробкова підписали меморандум та створили комунікаційний майданчик для взаємодії, яка передбачає спільну участь у розробці, реалізації проектів та програм, відповідно до сфери їх діяльності. Про це повідомляє пресслужба АСГСУ.

Головною метою підписання меморандуму сторони бачать забезпечення ефективних комунікацій та взаємодії між Асоціаціями, реалізації спільних проектів та розроблення пропозицій для удосконалення законодавства України, а також інформаційне співробітництво шляхом організації та проведення спільних зустрічей, нарад, робочих засідань, семінарів, конференцій і круглих столів для обговорення актуальних проблемних та практичних питань застосування норм матеріального і процесуального законодавства, а також напрацювання єдиного бачення шляхів їх вирішення.

Інформаційна довідка про Асоціації:

Громадська організація «Асоціація суддів господарських судів України» є добровільним, самостійним громадським формуванням, створеним на основі єдності інтересів членів Асоціації суддів з метою спільної реалізації своїх прав, свобод та інтересів та досягнень статутних цілей Асоціації. В кожному регіоні є відокремлені підрозділи Асоціації суддів господарських судів України.

Головними завданнями Асоціації є впровадження принципу верховенства права, забезпечення безпеки, захист та представництво інтересів членів Асоціації, обговорення та відпрацювання організації роботи судів, які виникають при адмініструванні, вдосконалення та подальший розвиток системи господарських судів та створення комунікаційного майданчика як для взаємодії суддів у самій системі судів, так і з мас-медіа, громадськими організаціями, юридичною спільнотою, міжнародними партнерами щодо напрацювання єдиної правової позиції шляхом обговорення проблемних питань, що виникають під час господарського судочинства.

Асоціація «Незалежна асоціація банків України» - добровільне, самостійне громадське формування, створене з метою всебічного сприяння побудові стабільної фінансової системи України, вирішення завдань і проблем банківської системи для збільшення прибутковості бізнесу і розвитку національної економіки.

Незалежна асоціація банків України є потужним і ефективним представником банківської системи, надійним партнером для органів державної влади та управління.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська