Протест під Офісом Президента: «слуги народу» засудили дії активістів

14:35, 21 марта 2021
Представники фракції «обурені екстремістським характером, якого набула протестна акція біля будівлі Офісу президента», та засуджують акти вандалізму, здійснені окремими мітингувальниками.
Протест під Офісом Президента: «слуги народу» засудили дії активістів
Джерело фото: Українська правда
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Народні депутати із фракції «Слуга народу» оприлюднили спільне звернення, в якому засудили дії протестувальників, як вчинили погром біля будівлі Офісу Президента у суботу, 20 березня. Про це заявив Микита Потураєв на своїй сторінці у Facebook.

Так, представники фракції «обурені екстремістським характером, якого набула протестна акція біля будівлі Офісу президента», та засуджують акти вандалізму, здійснені окремими мітингувальниками.

«Верховенства права та чесного і справедливого правосуддя в Україні слід добиватись вагомими та обґрунтованими вимогами, а не радикалістськими діями та популістськими лозунгами.

Ми закликаємо наших колег у владі взяти до уваги необхідність прискорення роботи з очищення судової системи», — йдеться у повідомленні.

Депутати, що долучилися до звернення: Микита Потураєв, Тетяна Циба, Єгор Чернєв, Єлизавета Богуцька, Вікторія Подгорна, Євген Петруняк, Олексій Жмеренецький, Марина Бардіна, Ігор Василів, Мар'ян Заблоцький, Дмитро Гурін, Мар'яна Безугла, Олена Шуляк, Дмитро Костюк.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що під Офісом Президента масштабний мітинг: активісти запалили фаєри і кидають шумові гранати, фото. 

Також відомо, що Антон Геращенко прокоментував заворушення на Банковій. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва