В одному з районів столиці невідомі засипали берег озера гнилою капустою

08:00, 31 марта 2021
Кияни припускають, що це сміття з місцевого ринку.
В одному з районів столиці невідомі засипали берег озера гнилою капустою
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Сьогодні, 30 березня, кияни помітили біля озера Алмазне, що в Деснянському районі столиці, купу зіпсованої капусти. Про це повідомляє «Київ MEDIA».

Знімальна група телеканалу «Київ» побувала біля озера. Там справді є купи зіпсованої капусти, а також пластикові ящики. Відтак, можна припустити, що сміття сюди привезли працівники ринку, який знаходиться неподалік.

Кияни, які проходять крізь цей утворений смітник, обурені. Дехто теж припускає, що зіпсовані продукти викинули люди, які працюють на ринку.

Окрім зіпсованих овочів, біля озера є й багато іншого, побутового сміття: пластикових пляшок, запчастин з автомобілів, різних ящиків.

До слова, цю територію обслуговують у КП «Плесо». Телеканал «Київ» звернувся до комунальників із проханням прокоментувати утворення сміттєзвалища біля озера Азмазне. У КП пообіцяли найближчим часом прибрати цю ділянку.

«Перше, що потрібно зробити – це звернутися до правоохоронних органів, щоб це зафіксували. Тобто, щоб люди несли все ж таки відповідальність за те, що вони роблять, як вони засмічують наше місто. Ми зараз включили цю локацію до графіку прибирання мобільною бригадою комунального підприємства «Плесо» і, скажемо, цієї капусти, яку бачимо, найближчим часом не буде», – зазначила Юлія Боробдай, речниця КП «Плесо».

Раніше у Києві десятки вантажівок засипали озеро будівельним сміттям.

Також ми писали, що на Київщині за допомогою супутника виявили 57 нелегальних звалищ.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Максим Дирдін
    Максим Дирдін
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики