Кабмін скасував ліквідацію територіальних органів Держгеокадастру

15:32, 6 апреля 2021
Кабінет Міністрів прийняв постанову від 05 квітня 2021 р. № 301 «Питання функціонування територіальних органів Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру».
Кабмін скасував ліквідацію територіальних органів Держгеокадастру
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кабінет Міністрів України постановою №301 від 5 квітня скасував рішення про ліквідацію як юридичних осіб територіальних органів Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру (Держгеокадастр), а також скасував раніше заплановане скорочення чисельності працівників цього відомства. Постанова оприлюднена на урядовому порталі.

Цим документом уряд скасував рішення про ліквідацію як юридичних осіб публічного права територіальних органів Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру, зокрема Головного управління Держгеокадастру у м. Києві та областях.

Також постанова змінює кількість граничну чисельність працівників Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру та встановлює чисельність працівників територіальних органів у кількості 6630.

Раніше Кабмін постановою №1118 від 16 листопада 2020 року ліквідував територіальні органи Держгеокадастру і скоротив штат його працівників на 57% - до 4,317 тис. осіб.

«Для забезпечення громадян якісними послугами замість ліквідованих управлінь будуть створені територіальні органи Держгеокадастру як структурні підрозділи центрального апарату. Це рішення, паралельно з передачею земель громадам, є кроком до перетворення Держгеокадастру в орган, який надаватиме громадянам якісні сервісні послуги та працюватиме над наповненням кадастру», - повідомив у листопаді 2020 року голова Держгеокадастру Роман Лещенко (на сьогодні - міністр Мінагрополітики) на сайті відомства.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Раді зареєстрували Постанову про запровадження пільги на оплату електроенергії.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси