У Києві поліцейські затримали підозрюваного у зґвалтуванні 19-річної дівчини

08:55, 26 апреля 2021
Підозрюваному загрожує до шести років позбавлення волі.
У Києві поліцейські затримали підозрюваного у зґвалтуванні 19-річної дівчини
Джерело фото: magnolia-tv.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

19-річна киянка звернулася до чергової частини Солом’янського управління поліції і повідомила, що на вулиці Залізничній наочно знайомий чоловік її зґвалтував та пограбував. Для встановлення обставин події на виклик негайно вирушили слідчо-оперативна група, оперативники сектору розкриття злочинів проти життя та здоров’я та лікарі, - повідомляє «Магнолія-ТВ»

У ході розслідування поліцейські з’ясували, що напередодні дівчина познайомилася з чоловіком, який запропонував їй допомогу у пошуку роботи. Однак під час особистої зустрічі він застосував до киянки силу та зґвалтував, а після скоєного забрав із її сумочки гроші та мобільний телефон і втік.

«Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, ми встановили місцезнаходження кривдника та виявили у нього речі заявниці. Речові докази вилучили, а зловмисника затримали. Ним виявився раніше судимий за грабіж уродженець Миколаївщини, 1989 року народження», - повідомив правоохоронець.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Дніпрі затримали пенсіонера-педофіла.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде