Заволодіння 5,4 млн гривень під час будівництва казарм для військових: ДБР завершило розслідування

18:45, 1 июня 2021
Директор одного з підприємств – генпідрядників будівництва підробила документи щодо приймання виконаних робіт та заволоділа бюджетними коштами на суму приблизно 5,4 млн гривень.
Заволодіння 5,4 млн гривень під час будівництва казарм для військових: ДБР завершило розслідування
Джерело фото: УНІАН
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування за фактом заволодіння бюджетними коштами під час будівництва військових казарм у Запорізькій області. Про це повідомляє пресслужба ДБР. 

Встановлено, що директор одного з підприємств – генпідрядників будівництва підробила документи щодо приймання виконаних робіт та заволоділа бюджетними коштами на суму приблизно 5,4 млн гривень.

Директор підприємства підозрюється у заволодінні майном, вчиненому в особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб, та у службовому підробленні (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 КК України).

Їй може загрожувати позбавлення волі на строк до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років та конфіскація майна.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про закупівлю снігоплавильних машин за завищеними цінами: судитимуть посадовця «Київавтодор».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва