Вища рада правосуддя співпрацюватиме з НАУ

19:27, 14 сентября 2021
В. о. Голови Вищої ради правосуддя Олексій Маловацький та в. о. ректора Національного авіаційного університету Павло Борсук закріпили наміри про співпрацю під час зустрічі 13 вересня.
Вища рада правосуддя співпрацюватиме з НАУ
Джерело фото: hcj.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища рада правосуддя та Національний авіаційний університет підписали Меморандум про співробітництво. Про це повідомляє офіційний сайт ВРП.

В. о. Голови Вищої ради правосуддя Олексій Маловацький та в. о. ректора Національного авіаційного університету Павло Борсук закріпили наміри про співпрацю під час зустрічі 13 вересня 2021 року.

Національний авіаційний університет – один  із передових закладів вищої освіти України, який готує високопрофесійних юристів, у тому числі в таких галузях, як повітряне та космічне право, використовуючи новітні освітні технології.

Меморандум передбачає двосторонню співпрацю у сфері аналізу законодавства, проведення наукових та науково-практичних заходів, методичної та методологічної підтримки.

Також ВРП вкотре підтвердила готовність залучати студентів до органів судової влади на практику та стажування.

Як повідомлялося раніше, ВРП підписала меморандуми про співробітництво із закладами вищої освіти України, які готують правників: Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, Львівським національним університетом імені Івана Франка, Національним юридичним університетом імені Ярослава Мудрого, Національним університетом «Одеська юридична академія», Одеським національним університетом імені І.І. Мечникова.

Передбачається, що члени Вищої ради правосуддя зможуть ділитися власними знаннями та досвідом зі студентами цих закладів освіти, а також працювати над спільними науковими проєктами.

Раніше ми писали, чому Рада суддів не обрала представників до Етичної ради з перевірки ВРП та що буде далі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки