Як сплатити суму збору з одноразового добровільного декларування: роз’яснення податкової

15:20, 16 сентября 2021
Громадянам також указали реквізити бюджетного рахунка.
Як сплатити суму збору з одноразового добровільного декларування: роз’яснення податкової
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державна податкова служба України повідомила, яким чином та за якими реквізитами бюджетного рахунка сплатити суму збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування. Роз’яснення з’явилось на офіційному сайті ДПС.

«Після отримання від платника «Звітної»/«Звітної нової»/ «Уточнюючої» одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларація) в Електронний кабінет (приватна частина) платнику буде направлено повідомлення щодо реквізитів для сплати сум збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – Збір) за відповідною територією із зазначенням згенерованого QR-коду за кодом платежу 11011100.

При скануванні QR-коду на смартфоні користувача автоматично відкриватиметься мобільний застосунок банку зі сформованими реквізитами рахунків для сплати Збору.

У разі якщо платником була змінена адреса, відповідно до «Нової звітної» або «Уточнюючої» Декларації платнику буде направлено повідомлення з оновленими реквізитами для сплати суми збору.

В Електронному кабінеті забезпечено автоматичне заповнення платіжного доручення на підставі даних платника», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Міністр фінансів розповів, кому дозволять купувати майно без пояснення походження коштів.

Також ми писали, куди спрямують кошти, отримані від декларантів під час податкової амністії.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва