Конкурс на посади БЕБ: розпочались співбесіди з кандидатами на вакантні посади

19:36, 10 ноября 2021
Всього до співбесід допущено близько 900 осіб, які подали 2450 заяв на 26 вакантних посад.
Конкурс на посади БЕБ: розпочались співбесіди з кандидатами на вакантні посади
Джерело фото: izbirkom.org.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Бюро економічної безпеки України повідомило, що 10 листопада розпочалися співбесіди Конкурсної комісії БЕБ з першими 100 кандидатами на вакантні посади держслужби категорії «В». Про це йдеться у пресслужбі Бюро.

«Всього до співбесід допущено близько 900 осіб, які подали 2450 заяв на 26 вакантних посад. Середня кількість поданих заяв однією людиною – 2,7, відтак кількість претендентів на одну вакансію становила 35 осіб.

Як повідомила представниця Ради громадського контролю у Конкурсній комісії Ганна Майборода, серед претендентів чимало як вчорашніх випускників ВНЗ, так і людей з досвідом державної служби. Викликом для роботи Конкурсної комісії став безпрецедентний наплив кандидатів, адже, як видно зі статистики першого конкурсу, багато претендентів подали документи на кілька посад, що вимагає співбесіди за компетенціями кожної з вакансій.

Г.Майборода зазначила, що співбесіди відбуваються з чітким дотриманням регламенту, а члени конкурсної комісії прагнуть створити професійну обстановку, аби кандидати якомога краще могли презентувати свої знання, компетенції та навички.

За спостереженнями членів Конкурсної комісії, дехто з кандидатів нервують, хоч і дійсно володіють професійними знаннями. Тож своїм головним завданням комісія вбачає не відсіювати кандидатів, а дійсно обрати кращих з них, оскільки саме на їхні плечі ляже запуск роботи Бюро у практичній площині.

У Бюро економічної безпеки нагадали, що сьогодні - останній день прийому документів з пошти, а вже 11 листопада мають бути оприлюднені списки допущених та недопущених кандидатів на зайняття вакантних посад гласних та негласних штатних працівників, які мають спеціальні звання. А зважаючи на перебіг першого конкурсу, їх також очікується чимало», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Бюро економічної безпеки проводить масштабний конкурс: кого шукають.

Додамо, що затвердили структуру центрального апарату Бюро економічної безпеки.

Крім того, ми повідомляли, що Бюро економічної безпеки проведе масштабний конкурс: кого шукають.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВщоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва