На Чернігівщині поліцейського підстрелили під час полювання

16:19, 29 ноября 2021
Чоловік поїхав з трьома товаришами на полювання , під час якого мисливець здійснив постріл з рушниці в бік тварини та випадково влучив у поліцейського.
На Чернігівщині поліцейського підстрелили під час полювання
Джерело фото: zhitomir.life
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 29 листопада, близько 4-ї ранку внаслідок вогнепального поранення помер у лікарні поліцейський Чернігівського районного управління поліції. Смертельного тілесного ушкодження поліцейський напередодні зазнав на полюванні.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.

У неділю, 28 листопада, близько опівдня до поліції надійшла інформація про те, що під час полюваннях в угіддях Чернігівського району 37-річний інспектор відділу реагування патрульної поліції зазнав вогнепального поранення.

На момент інциденту правоохоронець перебував поза службою в цивільному одязі. На полювання він поїхав з трьома товаришами, під час якого 39-річний мисливець здійснив постріл з рушниці в бік тварини та випадково влучив у поліцейського.

У поліції зазначають, що Державне бюро розслідувань з’ясовує обставини події у рамках провадження за статтею 119 Кримінального кодексу (вбивство через необережність), що карається обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Також «Судово-юридична газета» писала, що на Тернопільщині мисливець підстрелив бабусю та її онучку, коли стріляв у зайця.

Крім того, ми розповідали про право на зброю: в Україні замість видачі дозволів встановлять новий порядок її реєстрації.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва