Мін’юст зареєстрував наказ НАДС про внесення змін до Методики проведення класифікації посад держслужби

15:35, 4 января 2022
Методикою визначено загальні вимоги до проведення класифікації посад державної служби у державних органах з рахуванням необхідності масштабування проведення класифікації.
Мін’юст зареєстрував наказ НАДС про внесення змін до Методики проведення класифікації посад держслужби
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Наказ Національного агентства України з питань державної служби щодо внесення змін до Методики проведення класифікації посад державної служби пройшов державну реєстрацію у Міністерстві юстиції України (№ 1685/37307 від 30 грудня 2021 року). Про це йдеться у пресслужбі НАДС.

«Методикою визначено загальні вимоги до проведення класифікації посад державної служби у державних органах з урахуванням необхідності масштабування проведення класифікації на всю територію України.

Основні зміни стосуються такого:

встановлено більш гнучкі підходи до формування класифікаційних комітетів у державних органах;

визначено порядок класифікації посад державної служби територіальних органів ЦОВВ, місцевих державних адміністрацій та апаратів судів;

визначено порядок класифікації посад державної служби новостворених державних органів;

удосконалено, на основі апробації класифікації посад, порядок роботи класифікаційних комітетів, Зведену відомість класифікації посад державної служби та Форму основної інформації про посаду державної служби.

Додамо, що  Наказ розроблено НАДС на виконання пунктів 7 та 8 протоколу наради під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля від 11 червня 2021 року, відповідно до яких НАДС спільно з заінтересованими органами доручено провести класифікацію посад міністерства до 31 грудня 2021 року та класифікацію усіх інших посад державної служби у державних органах до 01 червня 2022 року», — сказано у повідомленні.

Також «Судово-юридична газета» писала, що Наталія Алюшина розповіла про проблеми реформування оплати праці, відсторонення від роботи та труднощі зі складанням іспиту на знання мови державних службовців.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва