У Києві демонтують скульптуру двох робітників під Аркою дружби народів, — Кличко

13:58, 25 апреля 2022
Арку ж з титанових листів планують перейменувати.
У Києві демонтують скульптуру двох робітників під Аркою дружби народів, — Кличко
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві цього тижня демонтують бронзову скульптуру двох робітників під Аркою дружби народів, встановлену в 1982 році «на ознаменування возз'єднання України з росією». Про це повідомив міський голова столиці Віталій Кличко на своєму Телеграм-каналі.

«Друзі! Цього тижня демонтуємо бронзову скульптуру двох робітників, встановлену в 1982 «на ознаменування возз»єднання України з росією». Своє ставлення до України росія «ознаменувала» звірячими вбивствами мирних українців, знищенням наших міст і селищ, прагненням знищити нашу державність. 8 метрів металу так званої «дружби двох народів» будуть прибрані з центру Києва.

Другу скульптурну композицію - із червоного граніту - закриємо опоряджувальними матеріалами і теж згодом розберемо. Оскільки там складніша процедура і це займе більше часу. А до того її можна буде використовувати як простір для експозицій.

Арку ж з титанових листів перейменуємо – старі символи набувають нового значення! І підсвітимо її кольорами українського прапору», — написав він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва