Ошукали продавчинь на ринку: у Києві спіймали зухвалих шахрайок, фото

08:02, 10 июня 2022
Жінкам загрожує до 5 років до 3 років обмеження волі.
Ошукали продавчинь на ринку: у Києві спіймали зухвалих шахрайок, фото
Джерело фото: Нацполіція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Києві спіймали аферисток, які промишляли за нехитрою схемою: запевняли продавців, що вже розрахувалися за товар і отримували від них решту. Про це повідомляє пресслужба поліції.

 «Зловмисниці ошукали двох продавчинь на півтисячі гривень кожну. Спільниці просили жінок продати продукти, але, не розраховуючись за товар, вимагали повернути решту. При цьому шахрайки „світили“ в руках купюру номіналом 500 гривень», — розповів начальник відділу дізнання Дніпровського управління поліції Семен Підлужняк.

Таким чином аферистки разом із товаром отримували ще й гроші. Незаконні дії помітили співробітники карного розшуку столичного главку та затримали жінок. Шахрайками виявилися уродженки Черкаської області, 1982 та 1986 років народження.

Правоохоронці розпочали два кримінальних провадження за статтею «шахрайство». Санкція статті передбачає від 34 тисяч гривень штрафу до трьох років обмеження волі. Жінкам повідомили про підозру у вчиненні злочинів.

Джерело фото: Нацполіція

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва