КАС ВС продовжив розгляд справи щодо застосування санкцій до ТОВ «ПАРТНЕР ТВ»

18:16, 16 июня 2021
Під час судового засідання було оголошено клопотання СБУ про розгляд справи в закритому судовому засіданні у зв’язку з тим, що деякі документи містять інформацію, яка становить державну таємницю.
КАС ВС продовжив розгляд справи щодо застосування санкцій до ТОВ «ПАРТНЕР ТВ»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

16 червня Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду продовжив розгляд справи № 9901/51/21 за позовом ТОВ «ПАРТНЕР ТВ» щодо оскарження Указу Президента України від 2 лютого 2021 року № 43/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)"», відповідно до якого застосовано санкції до позивача. Про це повідомляється на сайті Верховного Суду.

Під час судового засідання було оголошено клопотання Служби безпеки України про розгляд справи в закритому судовому засіданні у зв’язку з тим, що деякі документи (що підтверджують наявність правових підстав для застосування до позивача санкцій), надані СБУ, містять інформацію, яка становить державну таємницю. Верховний Суд визнав це клопотання передчасним.

Суд також задовольнив клопотання представника позивача про приєднання доказів до матеріалів справи.

Крім цього, колегія суддів розглянула й задовольнила клопотання представників позивача, у якому вони просили КАС ВС звернутися до СБУ з метою надання їм (представникам позивача) письмового дозволу для ознайомлення з документами справи, що містять гриф «Для службового користування».

Верховний Суд задовольнив клопотання представників позивача і надав їм право на ознайомлення з документами з грифом «Таємно», оскільки вони отримали доступ і допуск до державної таємниці.

У судовому засіданні оголошено перерву. Наступне судове засідання призначено на 15 липня 2021 року о 09:30.

Раніше ми писали, що КАС ВС продовжив розгляд справ щодо застосування санкцій до ТОВ «НОВИЙ ФОРМАТ ТВ» і ТОВ «ТВ ВИБІР».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області