Яким транспортом депутати добираються у парламент та що думають про підвищення вартості проїзду, ВІДЕО

13:18, 7 декабря 2021
Народні депутати розповіли, яким транспортом їздять до Верховної Ради та чи підтримують збільшення вартості проїзду у Києві, ВІДЕО.
Яким транспортом депутати добираються у парламент та що думають про підвищення вартості проїзду, ВІДЕО
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

16 листопада в Київській міській державній адміністрації повідомили, що вартість проїзду у столичному транспорті зросте до 20 грн. Однак наступного дня, міський голова Києва Віталій Кличко розповів, що до кінця опалювального сезону перегляду тарифів не буде.

«Щоб не підвищувати тарифи на опалення та гарячу воду для киян, міська влада вже компенсувала зі столичного бюджету понад 2 млрд гривень. Уряд обіцяв компенсувати ці витрати, але сьогодні не виконує умов Меморандуму. І в цій ситуації Києву доводиться утримувати ціни на проїзд для киян у кілька разів нижче за його собівартість, - написав Кличко.

За його словами, влада поставлена перед вибором, чи збільшувати цифри у платіжках за комуналку, чи підвищувати плату за проїзд.

«Я розумію, наскільки чутливим є питання вартості проїзду для киян. І зазначу, що винесено його поки що лише на обговорення. Це - проект. А не прийняте рішення», - зазначив Кличко.

Що з цього приводу думають народні обранці, а також, чим добираються і як довго до парламенту, дізнавалося Право ТВ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки